karriere Coach

Det er ingen overdrivelse at sige, at mange arbejdsløse mennesker har det mere end svært ved at finde et godt og interessant job. Har du nogensinde tænkt på at blive karriere coach? I øjeblikket er mange mennesker interesseret i at vide mere om lege netop karriere coach. En karriere coach er en person, der vurdere dine personlige kompetencer og evner, dit uddannelsesmæssige niveau, din lyst til at arbejde og endda dine behov og ønsker.

En karriere coach vil også kunne hjælpe dig med at vælge den rigtige metode, til f.eks. at vælge den skole eller beskæftigelse, der vil opfylde dine mål. En af de vigtigste ting at kigge efter, når du forsøger at vælge en karriere coach, er en personlig forbindelse og følelse hos din karriere coach, samt en komfortabel og åben kommunikation.

Du skal være en god lytter for at blive en god karriere coach. Forståelse af en persons ønsker, talenter, behov eller mål er, hvad karriere coaching drejer sig om.

En karriere coach bør være interesseret i at udforske deres egne værdier og mål. Hvordan kan man ellers være karriere coach for andre mennesker, når man ikke selv ønsker at dele, hvad man har oplevet? Dine oplevelser er en af de stærkeste fundamenter, så du kan give gode råd til andre mennesker, som er uklare i at vælge deres egen måde.

Du bør også have kapacitet til selvstændige efterforskning. Hvis du har kendskab til ens sande potentiale og motiver. Klienter er villige til at åbne deres sind og vise de ting, de skjuler. Du bør gøre det så behageligt for din klient som muligt, mens de taler til dig. Deres vilje til at gå ud fra deres “skal” vil ske, før de er klar over det.

Hvis det alligevel ikke er Karriere Coach du vil være, kan du læse mere her om en alm. Coach Uddannelse.
Hvis du har alle de kvalifikationer, mål og ønsker, der er nævnt ovenfor, vil du snart være den bedste karriere coach.

Tommy