4 Guides til Coach Uddannelse

Du vil tage en Coach Uddannelse, men har du overvejet hvilket område du vil uddanne dig indenfor? og på hvilke uddannelsesinstitutioner. Vi giver dig her 4 guider til hvordan du kan gøre op med dig selv, hvilke områder inden for coaching du kan vælge! samt hvilke uddanneles steder der magter opgaven på professionel vis. Leder du efter en professionel coachuddannelse, som klæder dig på til at kunne coache mennesker gennem en intens personlig udvikling på en både faglig, etisk og forsvarlig måde? Så giver vi dig, ikke bare én, men hele 4 guider til netop din Coach Uddannelse. Her finder du den rette
Coach Uddannelse
Efter endt Coach uddannelse bliver du i stand til at hjælpe andre mennesker med at opnå deres mål og indfri deres drømme.

Efter en endt Coach uddannelse kan du arbejde som coach inden for en lang række områder. Når du er coach er det vigtigt, at du kan lide at have meget kontakt med mennesker, da en stor del af jobbet består af bl.a. personlige samtaler.

En Coach skal være struktureret, have god indlevelsesevne og et stort overblik. Efter coach uddannelsen bliver de fleste coaches selvstændige, og det med god grund, da der er enorm efterspørgsel på Coaching i det private erhvervsliv. Du kan også blive en privat virksomhed eller en faglig organisation, men her er lønrammen en del lavere, samt du ikke har den samme frihed som en selvstændig Coach.
Bliver du selvstændig coach er der sansynligvis også en større forskellighed i dine arbejdsopgaver.

Rigtige coach uddannelser er private dvs. Coach uddannelsen tilbydes af private virksomheder, og tages typisk som overbygning eller efteruddannelse.
Er du interesseret i en Coach Uddannelse, findes der en lang række private kurser og uddannelsesforløb inden for professionel coaching.

Stress Coach – Mere tekst er på vej
Life Coach – Mere tekst er på vej
NLP Coach – Mere tekst er på vej
Coaching kurser – Mere tekst er på vej

admin