Coach Uddannelse

Find din Coach Uddannelse her
RSS ikon Hjem ikon
 • karriere Coach

  Up-loaded den maj 4th, 2010 Tommy Ingen kommentarer  Det er ingen overdrivelse at sige, at mange arbejdsløse mennesker har det mere end svært ved at finde et godt og interessant job. Har du nogensinde tænkt på at blive karriere coach? I øjeblikket er mange mennesker interesseret i at vide mere om lege netop karriere coach. En karriere coach er en person, der vurdere dine personlige kompetencer og evner, dit uddannelsesmæssige niveau, din lyst til at arbejde og endda dine behov og ønsker.

  En karriere coach vil også kunne hjælpe dig med at vælge den rigtige metode, til f.eks. at vælge den skole eller beskæftigelse, der vil opfylde dine mål. En af de vigtigste ting at kigge efter, når du forsøger at vælge en karriere coach, er en personlig forbindelse og følelse hos din karriere coach, samt en komfortabel og åben kommunikation.
  Læs hele denne tekst »

 • 4 Guides til Coach Uddannelse

  Up-loaded den marts 18th, 2009 Tommy Ingen kommentarer  Du vil tage en Coach Uddannelse, men har du overvejet hvilket område du vil uddanne dig indenfor? og på hvilke uddannelsesinstitutioner. Vi giver dig her 4 guider til hvordan du kan gøre op med dig selv, hvilke områder inden for coaching du kan vælge! samt hvilke uddanneles steder der magter opgaven på professionel vis. Leder du efter en professionel coachuddannelse, som klæder dig på til at kunne coache mennesker gennem en intens personlig udvikling på en både faglig, etisk og forsvarlig måde? Så giver vi dig, ikke bare én, men hele 4 guider til netop din Coach Uddannelse. Her finder du den rette
  Coach Uddannelse
  Efter endt Coach uddannelse bliver du i stand til at hjælpe andre mennesker med at opnå deres mål og indfri deres drømme.

  Efter en endt Coach uddannelse kan du arbejde som coach inden for en lang række områder. Når du er coach er det vigtigt, at du kan lide at have meget kontakt med mennesker, da en stor del af jobbet består af bl.a. personlige samtaler.

  En Coach skal være struktureret, have god indlevelsesevne og et stort overblik. Efter coach uddannelsen bliver de fleste coaches selvstændige, og det med god grund, da der er enorm efterspørgsel på Coaching i det private erhvervsliv. Du kan også blive en privat virksomhed eller en faglig organisation, men her er lønrammen en del lavere, samt du ikke har den samme frihed som en selvstændig Coach.
  Bliver du selvstændig coach er der sansynligvis også en større forskellighed i dine arbejdsopgaver.

  Rigtige coach uddannelser er private dvs. Coach uddannelsen tilbydes af private virksomheder, og tages typisk som overbygning eller efteruddannelse.
  Er du interesseret i en Coach Uddannelse, findes der en lang række private kurser og uddannelsesforløb inden for professionel coaching.
  Læs hele denne tekst »